Hej där ute!

Hej Hej !
Nu händer här nåt ’stort’ jag är ute i bloggdjungeln.
Hade väl aldrig trott detta för ett halvår sen, men nu är det dags, dags att offentligt ventilera åsikter, tankar, stort och smått.
Är anställd som svetsare på Volvo Lastvagnar här i Umeå och där är det just nu hela havet stormar.
och värre kommer det att bli.
Har förmånen att få vara förtroendevald för IF Metall både på Volvo men även i avdelning 4 södra västerbotten så det är fackliga frågor hela dagarna, både hårda och mjuka frågor.
Så nog borde man få ner ett par åsikter och funderingar ett par gånger i veckan. Sen har man ju ett liv utanför jobbet som även det ger inspiration och ideer.
Nu är debuten här avklarad och nu börjar det ’stora blogg äventyret’
hej för nu

En kommentar

  1. Lotas mamman

    Bästa Carola!
    Jag stödjer dig i ditt sätt att se på saker och ting. Varje dag läser vi i tidningarna om uppsägningar mm. Tänk om vi alla kunde vara ärliga och inte minst lite mån om varandra. Jag tror idag att många människor bara ser till sig själva, vi ser inte varandra. Men det som stör mig mest är att personer som har pengar i massor, vill bara ha mer. De som redan är ute ur vårt samhälle ja dom kan väl vara där, självförvållat? Men så är det inte alltid. Alla har vi inte samma förmåga men vi är människor allihop. Ser vi människan idag? De människor som har milijontals kr hur ser ni på den lilla människan? Var för jag skriver detta är för att min ”dotter” är det finaste som finns när det gäller omtänksamhet. När jag burit på sorg har hon alltid funnits med sin omtänksamhet. Ja, inte bara omtänksamhet utan en ärlighet där jag vet hon inte pratar vidare om det vi pratat om. Heder åt Carola som vågar vara ärlig i sina uttalande. Hon ser människan i sitt sätt att vara. Du betyder mycket för mig. Låt oss alla börja se varandra.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.