vården smittad av löpande band

Nu är väl ändå måttet rågat (igen ), nu får en del läkare bonus pengar om dom hinner med fler patienter. 100 kr / patient efter patient nr 12 !!!!
Det är ju helt j…… otroligt, vart är vi på väg ?
Visst är det bra att fler kan få möjligheten att träffa en läkare, men vem vill gå till en läkare som hör hur det klirrar i plånboken ju fortare jag går ut ur rummet och nästa bonuspatient kommer in.
Man vill väl gå till en läkare som tar sig tid eller ? Tack o lov gäller detta inte på alla ställen!..än …hoppas jag.
Vi jobbar också på löpande band på stora delar av Volvo men vi får inte ens bonus även om vi gör det vi ska och mer därtill, nädå bonuspengarna går som vanligt till de som redan har så dom klarar sig.
När industrifolk som är fast på ett löpande band fått förslitnigsskador av ensidigt och utarmande jobb måste söka läkare för sina skador hamnar vi kanske hos en läkare som jobbar efter löpandeband principen..! snacka om att cirkeln då är sluten.
Cirkeln är sluten fast bandet är rakt, det raka bandet som driver oss rakt ner i diket.
Galenskap…

Det varit ett jordskalv här i eftermiddag,
Nu är det andra gången sen i oktober 08 som moder jord ruskar om oss, börjar bli mycke nu. Trodde den största ångvälten kom efter byavägen, eller kanske historiens kraftigaste åskväder var på gång eller kanske var det flygplanen från stora nato övningen som kört vilse men nej då.
Det var moder jord som visade sitt missnöje med sitt kroppsspråk, dags att vakna med andra ord.

I övrigt så väntar jag fortfarande på om jag kommer att bli uppsagd eller inte, ganska drygt att inte veta. Jag är naturligtvis glad för varje dag som går utan uppsägningslapp men ändå. Jag vägrar fortfarande att bli arbetslös…!. Men vi får se hur det blir.
Snart är det semester enligt almanackan, även det helt otroligt.
Vart tar tiden vägen ? någon som vet ? Även den går på löpande band verkar det som, jag ska klura ut ur jag kan göra bandet krokigt för allt o alla

hej så länge

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.