power nap

Ja då var veckans och "höstterminens"  första 2½ dag gjorda på jobbet. Trodde nog att det skulle bli lugnare än det blev. Många möten och sittningar kring diverse frågeställningar blev det trots den korta veckan.

Nu märks det väldigt  tydligt att många många hundra har lämnat fabriken. Jäkla tråkigt. Har faktiskt under veckan sett ett antal ansikten som jag aldrig noterat tidigare. Dom försvann väl tidigare i mängden folk. Hoppas den ekonomiska situationen vänder så vi kan bli fler framöver….kan tolkas som jag inte vill se en del ansikten och det kan väl vara så.

Nåväl tröttheten den är den samma i alla fall. Efter jobbet tränade jag och T ett kort pass innan det var dags att åka hem. Nytt halvår = nya ideer.  Tänkte att jag tar en sk power nap, det ska ju vara bra och man ska bli pigg….inte då. Vi sov gott vilket innebar att det blev en väldigt sen middag ( just avslutad ) och jag är tröttare än innan så det blir tack o godnatt nu. Jag orkar tydligen bara vara instämplad på jobbet 2½ dag sen är man slut.

vi får helt enkelt höras sen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.