har motionerat =)

Jädran i min själ vad jag motionerade när jag var på väg hem. Det gick så bra och jag är så stolt. Det flöt på som den dans. Det har sällan gått så lätt och bra faktiskt, allt jag planerat genomfördes.

Ja nu tror du väl att det var min kropp som fick en motionsrunda ( ja.. vet jag borde prioriterat den) men se det var det inte. Det var mitt kontokort….jag shoppade mej hem idag. Nya överkast, ny tavlelist, nya innerkuddar, nya handdukar och slutligen mat. Bra gjort va. Remsan på kontokortet är utmattad och har gjort sitt för i veckan ( ja vi säger flera veckor) nu är det kroppen som ska ha sin behövliga motion resten av veckan.

I övrigt så har "arbetsvardan" börjat på allvar nu  Möten och åter möten, med många olika människor och många olika problem som ska lösas eller unvikas. Men det är det som är tjusningen med att jobba fackligt, ingen dag är den andra lik, liksom vi människor.

nu har rådimman lagt sig på åkern, kattkungen spinner och mörkret är på väg. Dags att tänka på morgondagen med andra ord.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.