en träff man borde minnas !

Såg just Maud O på tv.n..som fortfarande hävdar hon att hon "träffat" de fackliga företrädarna på jobbet..Volvo Lastvagnar alltså.

Företrädarna för de 4 facken har länge, länge försökt att få träffa Maud O för en pratstund om fabrikens framtid och natruligtvis transportstödet. Men hela tiden säger hon att "hon har inte tid". Nu hävdar hon både i tidningarna och på västerbottensnytt att hon visst har träffat "dom" och haft en bra diskussion ??

Alltså jag fattar ingenting..någon vet inte om att dom varit på träff, det är helt uppenbart. Mina fackliga kollegor som befinner sig i kontoren brevid mej kan väl för tusan inte glömt bort att/om dom träffat vice statsministern och vår rymd och näringsminister. Jag har svårt att tro det, har även svårt att tro att mina kollegor skulle "glömt" att rapportera det för den övriga i vår styrelse på något möte, möten som jag för övrigt skriver protokoll från.

Det stämmer att Maud O varit på Volvo, det var hon i januari i år, men inte satt hon då med dom fackliga företrädarna och pratade med dom om framtiden och de frågor som nu är på tapeten. Nej det var ett möte med företagsledningen och facken natruligtvis, men som handlade om helt andra punker än de som nu är aktuella. Nutiden och framtiden.

jag fattar ingenting…skulle vilja veta när, var, hur, med vilka fackliga företrädare och om vad hon pratade när hon "träffade dom och hade en bra diskussion". Kanske har hon haft mardrömmar om oss , vem vet, inte jag.

Kanske ska vi skicka ett brev, ett brev som är postat från rymden med uforiska hälsningar från de utomjordiska facken som man träffar fast ingen märker det…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.