en omgång

Nu har kroppen fått sig en omgång igen…Har varit i styrkehallen och motionerat kroppen lite, ett behövligt söndagsnöje !?.Dom små små musklerna trodde på en vilodag, men tji fick dom.  beach 2012 i fokus…haha.  tyvärr ger dom igen genom att vara stela och lite ömma.

Men usch va grått och tungt det ändå är ute, tur att det finns ljus att tända så det blir lite mysigt. Klockan är vriden åt rätt håll så nu är det vinter eller hur ?

En gång för längesedan när jag jobbade inom vården, vred jag klockan åt helt fel håll medans alla andra vred den åt rätt håll…Det innebar att jag kom lite tidigt till jobbet ! alla undrade hur jag mådde och jag mådde ju bra, lite trött bara. Nattpersonalen bäddade snällt ner mej i en ledig säng, jag somande ganska fort. Blev sedan väckt av en trevlig doktor som undrade hur den nyinkomna, förvirrade patienten mådde ?……svårt att svara på, upp till andra att bedöma, man jag har nu lärt mej åt vilket håll klockan ska ställas i alla fall.

Nu väntar ett litet ryck här hemma innan det är dags för middag för att sen avsluta dagen i den stora svarta magneten , dvs soffan…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.