Norrland är för långt upp.

Jaha då var det bara en dag kvar på detta år, ett år som verkligen varit konstigt om man ser  det från jobbhåll

Har sett många arbetskamrater lämna jobbet och bli arbetslösa, fick själv känna ångesten över att kanske bli arbetslös eller börja om med annat jobb efter 15 år. Tack o lov slapp jag undan för denna gång. Nya "arbetskamrater" monterades upp i samma takt som uppsagda gick ut. Vilket var och är en konstig känsla. Ingen vet om krisen är över eller om den fortsätter. Man kastas mellan hopp och förtvivlan. Hoppas nästa år blir bättre, eller det kan ju knappast bli sämre.

Sen har vi varit i Thailand med kusin L och J..trevligt. Suttit fast på tåg i skogen nära Örebro, besökt Stockholm några gånger, varit i Sundsvall, fortsatt bygga om hemma, träffat släkt och vänner, börjat gilla V 75 på allvar, paddlat kanot och sett bäver , Lilla Wilma har kommit till världen. och mycke mycke mer. Så fortsätter det så här nästa år så blir det bra. Fast det vet jag redan att det blir, det är mycket på gång, men det tar vi då.

Har eldat i vedspisen och gräddat småplättar, varmt och gott. Det är nästan shortsläge inne i huset nu . Induktionshällar och mickros i all ära men hon som kom på vedspisen hon visste vad hon gjorde hon.! =)

Såg väderleksrapporten på tvn nyss..kunde konstatera att norrland ligger för långt upp om meterologen har för liten kavaj.

Hon som visade vädret i kväll hade tydligen det, för hon fick inte upp armen längre än till Gävle. Därför sa hon inget om vädret i norrland, men det skulle bli kallt i söder..!

Hej för nu !

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.