tiden, tiden

Ena dagen ligger man på en sandstrand med denna utsikt  och drygt en vecka senare sitter man i en snödriva…..känns konstigt…vad jag gillar bäst ? Ja ni får väl gissa och höra av er..

   

I Helgen så såg några grannar sex stycken svanar som flög förbi, vi såg också en sällsynt pippifågel. Den landade här i snödrivan, den såg ut så här..  

Sen kom solkatten fram för första gången i år

Ja det var lite kort om hur det kan vara här mitt i livet eller i mitt liv, vilket som.

Hörde i dag på radion att sittande regering har sparat in på anslagen till naturvårdsverket så pass mycket att en del forskare och andra nu anser att det gått för långt. Man använde uttrycket att " naturen har blivit fattig " ! 

Nu jäklar är till o med naturen blir fattig. Nu måste vi ändra på galenskapen..september är en bra månad när man ska göra förändringar..Ja åsså fyller vi år då…så det är en jättebra månad.

Det var en gång…. när jag fick klart  för mej att det är skillnad på folk och folk..när en del människor  i hirarkin beter sig går det bra, men när andra gör det ska det stävjas…blir spännande att se fortsättningen, kanske berättar jag vad det gäller, kanske inte, men visst håller ni med. Att vi är inte lika inför ……..

Sen undrar jag varför kläderna krymper oavsett om dom ligger i garderoben, sitter i plåtskåpet på jobbet eller ligger i en tillfällig pappkartong i väntan på nya garderoben…jag tror jag ska flytta in i kartongen fram till sommarn så kanske även jag krymper. Behöver man göra en adressändring då ?

Sen fick jag två tidningar från samma "rullande" företag i dag..varför ? Jag läser dem inte…kan det vara ett budskap ?…måste grunna på det

Dagens ris kommer här..

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.