hurra för oss alla…

Grattis till Pappa som fyller år i dag.

I morgon Har T namnsdag, På onsdag har mamma namnsdag och på torsdag har jag min namnsdag…och så avslutar vi med "lilla" M som fyller 19 på tisdag….Men tjohoo på oss alla…Mycke nu. men här kommer en blomma till oss     

Solen skiner på landet wischan, glassbilen spelar sin trudelutt, jag funderar om jag ska stoppa hans färd genom byn eller inte. Myggen verkar har vaknat, dessvärre, men jag ska nog ta dön på dom…Kungen han har somnat av värmen och plantorna samt fröna behöver jord och vatten. Så ni förstår jag har egentligen inte tid att sitta här. Men en liten stund till blir det nog.

Måste  kommentera en sak som jag hörde en facklig kollega  någonstans i Sverige berätta för ett tag sedan.  Det "gnälliga facket" lade sin näsa i blöt och kommenterade, ifrågasatte och varnade för ett problem som dom såg skulle inträffa ..Tyvärr så pratade "gnälliga facket" för döva öron. Fackets motpart suckade djupt och undrade ifall de negativa gnällisarna skulle gå snart…men nu har det som facket varnade för inträffat, vilket inte är så bra för det företag som jag hörde om…undrar ifall facket fick något erkännande ?? eller får dom säga " vad va det vi sa "

Varför är det så, varför kan man inte se fcket som en tillgång, ta vara på deras ideer, kunskap och vilja..??!

 jag hör ingenting !

Ja ni undrar säkert vilket företag, och vad saken gäller men tyvärr, det har jag glömt =)

ähhhh…nu for glassbilen, jag hann inte stoppa den..lika bra kanske, bra för plånboken och fluffmusklerna.

tjohej för nu

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.