snö..snö…

Jahapp, då lider helgen mot sitt slut. En helg som blev lite upp o ner för min del. I går låg jag däckad i huvudvärken, tror jag har någon ledighetsform av migrän. Har ofta en jädrans huvudvärk när jag är ledig. Eller så är det ett tecken på att jag inte ska vara ledig, kanske måste jag skaffa ett helgjobb..eller så måste jag ta i tu med allt jobb på hemmaplan.

Men när jag sitter och tittar ut på tomten, ja trädgården alltså, inte tomten tomten. så önskar jag just nu att det kom en halvmeter snö, och täckte allt jobb som väntar på oss. Jag hör hur jordgubbslandet, blomlådorna, rabatterna, gräsmattan och maskrosorna ropar mitt namn.

De ropar, och ropar..men jag har slagit dövörat till. Jag sjunger i stället " ja se det snöar, ja se det snöar och dansar samtidigt runt på altanen i klädd skoteroverall…..men en isbit i munnen…Ja trot om ni vill, men kör gärna förbi vid 23.21 tiden i kväll..så får ni se..

 Trädgårn när den är som bäst !!….hahaha

Nu över till annat. Hörde Sveriges bronsmatch i hockey på sportradion medans jag brottades med symaskinen. Dom levererar roliga citat hela tiden. Här kommer två

" tyska laget är fysiskt välutrustade killar.. " !! hm..

" halva det tyska laget väger 90 kg" ..men sån tur då att Sverige vann, för inte kan våra stora staka vikingar förlora mot ett lag som till hälften består av små pysslingar !

Nä hör ni nu får det vara bra  för i dag, nu väntar middag och sen soffan..i morgon är det måndag och då väntar nya möjlighet , ny ideeer och nya …….???

tjohej för nu, å kom i håg att det är valår i år, mera fläsk och mer makt åt folket, det vanliga folket utan feta kontokort.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.