ser synder ..

Ja det är så mycket man skulle behöva kommentera när det gäller arbetsmarknaden, politik, politiker, trygghetssystemen, psykvården m m . Just nu finner jag inte orden riktigt så jag får be att återkomma kring dessa ämnen.

Det jag däremot lyckats snappa upp i dag, är den lekskola som våra högsta politiker verka gå i just nu. Nog för att det är valtider, men snälla nån.. Den smutskastning och fjant som nu tar/ges utrymme i media gör ju bara att fler kommer att tappa intresset för politik. Folk orkar ju inte bry sig, kanske låter man också bli att rösta den 19 sept. Är det här det bästa vi har, de som ska styra vårt Sverige för vårt bästa, faller en i gropen verkar alla falla i,,samma fjantgrop.

Fokusera på politiken, sakfrågorna, det som berör oss vanliga. Är det viktigt hur mycket ens väska kostar, hur fin klocka man har, vilken tidning den o den läser, tonläge, ögonfärg, bilmodell, handlar man ekologiskt eller inte, vilken frisyr man har, glasögon också för den delen å gu vet allt …nej jag tycker inte det.

Dom två sista månaderna innan valet tycker jag att alla i riksdagen och i partierna ska dra en jutesäckar över huvudet och prata i en röstförvrängare. Varför ? Jo för då har vi inget annat att ta ställning till än de politiska sakfågorna, och det är de som är de viktiga, inget annat.

Fortsätter det såhär eller blir värre, då kommer valfläsket att ha ruttnat i den härliga sommarvärmen som nu är på gång..

Till något roligare. Jag har under dagen hört på, och förvisso deltagit i en del härliga diskussioner, så här kommer några smakprov, (tyvärr kanske för interna men jag prövar )   Jag ser framför mej hur CN sitter under sin stora gran (eller tall) och talar snällt med Tor, han med hammar´n..så att han släpper ner blixten snyggt och snällt i trädet, klyver och kapar det i rätt bitar , så CN slipper göra jobbbet.

Jag ser framför mej hur AS snällt ska förklara för en som gjort håret fint, att grävlingar är fina och snälla djur…

Sen undrar jag varför ingen anmält dom saknade, dykarna som nu i massor flutit upp i älven, ? RN , kanske du kan svara på det.  ( hm, ja dykarna är trädstockar )

Nä , nu tror jag att jag fått värmeslag, så nu lägger jag ner för i kväll. Hej då

2 kommentarer

  1. Roger

    Jo du Carola, varför ingen anmält de saknade dykarna är för att, dessa dykare har varit totalt under isen i så många år att dem som har engagerat sig har känt att de har tagit sig vatten över huvudet!!
    Hoppas att det dök upp en liten förklaring på denna djupgående fråga.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.