teknik ska fungera

vilken dag, huset har varit fullt av små princessor..sällskap som gör det varmt i hjärtat. solen har lyst hela dagen, mätt i magen,gräsmattan klippt och blommorna är på gång. vissa blommor fick en hjälpande varm  hand i dag..Tack A. I morgon  är det semester och  man får göra vad man vill , när man vill. Man får andas FRISK luft och någongång under semestern väntar en tripp till göreborg och stockholm..tjohoo är vad det är.

nu har molnen dragit in över wischan, det regnar nog innan kvällen är över. Andra moln har också dragit in..molnen över tekniken. Uppkopplingen med fibern funkar inte, varför, varför. Jag gillar inte den gula triangeln med utropstecken i. Nästa moln hänger över det mobila bredbandet , det går ganska segt här ute om man så säger. Dålig täckning kallas det. Måste fixas i morgon, det här med fibern..tekniken ska fungera, jämt och alltid, så det så.

Hörde försvarsministern på radion i dag, han kommenterade ett beslut som ogillades av den samiska befolkningen. Vad gjorde då försvarsministern?, jo han försvarade sig med att " det var den förra regeringen" som tagit  det omdiskuterade beslutet. ( det hade något att göra med militära övningar i fjällen, övningar med andra länders militär)

Men visst är det så att den "sittande regeringen " kan ändra ett beslut som man ogillar ? Det har dom ju gjort med en del andra beslut som " den förra regeringen tog"….Nä istället för att kommentera sakfrågan så skyller man på andra..

Ja det är väl det här vi får vänja oss med nu fram till den 19 september. Pajkastning mellan ministrar och partier. Efter valet kommer andra pajer att kastas, varför vann vi och inte dom, varför förlorade vi och inte dom, varför hit och varför dit. Nä fokus, fokus på de viktiga frågorna som för Sverige framåt, tack..

Tack från hjärtat kommer här till mina kära kusiner  m fam som förgyllde dagen, till er som inte var här säger jag ..välkomna när ni kan..

Till brudarna  i Karlsborg säger vi ..saknar er hoppas vi ses snart. Till er som åkt till Tunisen säger vi hoppas resan gått bra. Till er andra säger vi tjohej för nu , vi hör strax

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.