huset fullt

Tjo va det va livat i holken i går kväll. Ingen fastnade med näbben i kläm. Men med huset fullt av små och stora troll så är det klart att det är fort gjort att det sker små incidenter. Tack o lov så gick allt bra. Och Tack för en trevlig afton o kväll säger vi till er som var här.

I övrigt så händer inte mycket just nu. Regnet hänger i luften och då och då losnar det och faller ner. Vi har än inte kommit oss ut i kanoten, men snart så..ska bävrarna få besök, kanske ska även fiskedraget doppas.

Av semestern återstår en vecka..hur fasen gick det här till.? Fyra veckor kan inte gå såhär fort. Måste planera in mer ledighet inom en snar framtid. Sen vill jag ha sol sol sol, mera sol..vilket innebär att man måste börja titta på resor.

Ser att några av mina vänner på ett annat forum tittar och bokar resor, inte bra. Dessutom bokar dom resor till Thailand, inte bra. Ja, det är inte bra för att vi gillar liksom att åka dit, och när andra då börjar boka, börjar min thairesenerv att darra och enda sättet att få den still är att ha en egen resa inbokad..

Sen har jag hittat vår nya bostad, tyvärr ligger den i Stockholm, men man får väl gilla läget., flyttar in den 20 sept.  Men visst ser bostaden ut att passa som " handen i handsken" ?

Om vi ska flytta ? Ja vad är det för bostad som tryggt vilar i min hand ? och utifrån svaret på den frågan så får ni själva avgöra om vi flyttar eller inte.

Trevlig kväll =)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.