äntligen mer silikon..

Jag vet att jag ska någonstans i morgon bitti men jag kommer inte riktigt på vart, tänk om jag far vilse, törs jag ge mej ut på vägen, kanske måste jag stanna till och krama ett träd, tills jag vet vart jag är och vart jag var på väg…

ja man ska göra så om man går vilse..vi får se hur det går..jag lovar ingenting.

 

VI backar tiden. P torsdagskvällen såg det ut såhär på vägen utanför huset Lite annorlunda vägbulor här ute än i stan eller hur?     

Vad det är ? ja det är krukor om bildar en körbana för vännernas grabb som övar med moppen..                                

Fredag var det dags för paddling till Skeppsvik. Fantastiskt väder och vilken omgivning. Har du inte gjort den triippen så gör det. Här kommer lite bilder.

  

  

Efter 3 timmar var vi framme och passerade nöjda och glada in under bron i Skeppsvik,

 

Nu till något helt annat.

Äntligen , äntligen har jag fått mer silikon. Hade ju lite sen förut men, nu kommer det att kännas bättre, dom blir större och fastare, trevligare när man ska visa upp dem för andra  och mitt självförtroende kan bara bli bättre., nu kan det inte misslyckas helt enkelt.  ( tack Kiki, det hade inte gått utan dej )

 

Ja jag pratar om muffinsformar i silikon..vad trodde ni ?

Muffinsarna blir bättre och större, snyggare när man ska dekorera dem. och jag kommer att lyckas bättre med bakningen nu..Misslyckas jag nu så är det fel på mjölet och smöret, inte på mej..Ha en bra fortsättning på söndan..

En kommentar

  1. Ingemar Wahlström

    Hehehehe…jaha, då fick man förklaringen Kul! Själv tror jag att jag ska skriva om den saliga blandning av Viagra, förlängningsmetoder och billigaklockkopior jag brukar få som spam. Som jag aldrig öppnar, men idag öppnade jag ett som erbjöd mig att bli gogo dansös i Malå!!! Absurt…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.