En mojhoj

 

Åter tillbaka i södern, efter 3 dagar i Tärnaby tillsammans med IF Metalls styrelser för norra och södra västerbotten ( avd 3 och 4 ) Som vanligt trevliga dagar tillsammans med trevliga människor. Tackar alla för sällskapet.
 
Vad vi gör på dessa träffar. Jo vi utvecklar oss och invecklar oss i djupa frågor.
Fackliga och politiska frågor som rör arbetslivet, arbetsmiljön, löner, avtal, fackets roll, villkor, hållbara arbeten, vi planerar kommande års verksamhet och mycket mer.
Tack o lov har vi lätt till skratt så dagarna flyger iväg..
 
Vädret var kallt och blåsigt, precis som det ”nya arbetarsverige” är på väg/ har blivit.
 
Vi fotfolk behöver en ny regering som har till uppgift att ta arbetarnas villkor på allvar, en regering som vet innebörden av solidariet.
 
 
 
Nåväl. Som sagt trevliga, givande och inspirerande dagar och människor. Stärkande och hälsosamt i fjällen var det också.
 
När vi kom ner till södern så såg jag en ”moj”..Jo det var en Eu moped av större sort, eller en motorcykel ? eller något annat. Jag har aldrig sett en sådan, så jag vet inte vad det var. Det var ialla fall ett fordon liknande en moppemc. Den hade två hjul fram och ett bak. En liten nätt sak som såg helfrän ut. Det roligaste med denna ”sak” var att den hade MOJ på registreringsskylten. Så till dess att jag får veta vad det var så kallar jag fordonet mojhoj.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.