arga dagen

Just nu är arga snickarn på tv:n, och arga Jag sitter här.

En del dagar kan man bli mer än normalt irriterad, i dag är en sådan dag. Här kommer dagens arga tankar

1. Ett ställe jag brukar tillbringa lite tid på, liknar mest ett stormande hav med sjunkande båtar. Båtar som inte har några livbojar ombord, vad gör man då när man vill leka "räddare",, ju man drunknar själv.

2. Kyldiskarna på ICA..En del supermarkets har satt in nya fina kyldiskar, jättebra, men, dom är ju för höga. Jag är inte jättekort men där vid disken känner jag mej som en rumpnissa. Jag når ju inte ner för att hämta ett paket fisk t.ex. Ännu jäkligare är det om man ska ha något från den inre delen av disken, det är ju nästan hopplöst.

Alltså hur tänkte någon ? Hur är det tänkt att äldre människor, barn och de som är korta ska kunna plocka sina varor ? Hur tänkte man när det gäller arbetsmiljön fär de som ska fylla på varorna eller hjälpa kunder som inte når ner ? Kan någon svara ? Affärerna borde vid kundvagnarna ha sådana här långa "griptänger" som man kan låna medans man handlar.

Undrar förresten om någon ramlat ner i kyldisken när man försökt hämta upp ett paket torsk ?

3. Valafficher. Näe jag gillar dom inte, Dom sitter överallt, skräpar ner när dom regnat sönder , blåser omkull, glöms kvar efter valet för då har luften gått ur de som jobbat under valperioden. Tror inte heller att någon bestämmer på vilket parti eller vilken person man ska rösta på bara för att man ser en affich med några rader text och några människor på. Ja okey då, någon enstaka kanske går på politkernas utseende och då kan få en vägledning vart krysset ska vara.

Nä alla partier, sluta upp med att skräpa ner i naturen, skänk pengarna till välgörenhet, till lekterapin för barn, till föreningen för mobbing, öppengemenskap, olika jourer eller till djurskyddsföreningar  osv i stället, det vore bättre parti / person reklam. 

Det ska jag göra när jag startar mitt parti – " arga partiet" med hjärtat på rätt ställe, partiet som är din vän i vardan…eller nåt sånt.

Trevlig kväll

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.