åter eller ?

I helgen har historien upprepat sig. jag gått omkring i annorlunda men otroligt bekanta kläder, även om byxorna jag gått i hade sett sina bästa dagar och kändes som ett par flanellkallingar, .jag spolat tillbaka tiden men också funderat på framtiden. I helgen har jag haft många trevliga möten.

Ja man kan då fråga sig vad jag har gjort.

Jag har gått omkring i sådan här kläder igen. Jag har varit på övning i Tåme, känt efter om jag ska göra "come back " som instruktör.

Träffat många gamla bekanta, men även nya såklart. och alla minnen från Tåme och de sjukvårdskurser vi haft där, gjorde sig påminda igen. Trevligt.

Fint väder har det varit, så här vacker var rönnen i går eftermiddag

Dagens hiss blir helgen i stort

Dagens diss får gå till HAN / DE som dragit iväg från Dorotea med alla Thailändares pengar, pengar som dom slitit ihop på bärplockning, pengar som skulle få deras tillvaro bättre, pengar som dom så väl behöver. Pengar som HAN / DE nu förmodligen sitter och dricker upp under en palm i ett annat land, hoppas ödet på något sätt ger igen.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.