tur.

Huj va det blåser, fortsätter det såhär så blir det en "otrevlig höst". I helgen får det bli till att göra vinter på gården.

Tur att det inte är som det låter med mej. Jag har en mörk, lätt sprucken röst, det låter helt enkelt som jag druckit whiskey lite för länge. Men som sagt det är inte så. Jag har haft problem med hosta och sprucken röst nu i 2 ½ vecka. Börja tröttna och funderar på att kontakta en medicinman/kvinna innan det gått för långt.

Gått för långt har det verkligen gjort på många andra ställen, typ i riksdagen, regeringen, storkyrkan bland annat. Jag har bara tröttnar. Mogna kvinnor och män som ska styra vårt land..Men som tar illa vid sig av tal, inte kan sitta vart som helst, inte vill använda samma kopieringsapparat som vissa, inte kan vara på plats när det ska röstas, skyller på varandra än hit och än dit. m m.

Säger lycka till, till den nya socialförsäkringsministern, se nu till att ordna upp sjukförsäkringreglerna så dom blir "friska".Sjukare än så här kan det ju inte bli.

 Så ännu ett fall på nyheterna i kväll. Man bara häpnar. Hon var opererad för en hjärntumör och kunde knappt gå och hade stora problem att tala m m. Men till arbetsförmedlingen ska hom om 3 månader. Hennes slutord gav mej kalla kårar. Hon sa " vem vill ha mej, inte ens jag själv"..

I helgen fick jag lära mej om UTM. universal transvers mecator. ett världstäckande system av tvärställda, skärande kartprojektioner som täcker hela jorden, Jorden består av 32 zoner.  ja UTM är helt enkelt ett system så man kan hitta hit o dit samt ge lägesrapporter. Lägesrapporterna anges med 6-8 siffror och med bokstäverna som kännetecknar kartan. Med kartan framför sig skulle man tänka " gå in i hissen och åk sen uppåt" …enkelt. Kan bara avslöja att jag brukar befinna mej på kordinaterna 6170 7750 ..ids inte avslöja vad kartan hett för då kanske någon kan hitta mej..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.