less

Men vilken höstdag det blev i dag. Ömsom snö, ömsom regn, mörkt och grått och sen sol på det. Men bilen är då nöjd och klar för nästa steg i väderleken, tankad nyskodd och klar.

Nu är dom här…grabbarna. Jag svichade in på en av stans affärer i eftermiddag och där stod dom på rad. Sjungandes Orups gamla slagdänga "då står pojkarna på rad" men nu med lite annan text. Det lät såhär " å när hon går förbi står tomtarna på rad, dom visslar och dom ler, dom bugar och ber, kom hit och ta oss med, ta oss med hem"….Neeeeejjjj, återigen är julen här alldelses förtidigt för min smak. Tur att jag kommer få 14 dagars avbrott från hysterin. Men det återkommer jag till. För att inte riskera att någon tomte läser detta så kommer här en bild, vill ju inte riksera att bli utan paket, ifall jag gjorde dom sura i dag.

Less blir jag även på "slemhostan" som inte vill ge med sig, börjar vara ett tag nu och det ger inte med sig, whiskey, hostmedicin, te med honung till trots. Det finns ju en bild på slemhostan, men den gubben är så ful så han får inte plats här.

Varför drabbas men inte av denna lilla gubbe istället

 ( bilden lånad från berocca.se)

Han den lilla gröningen är varmt välkommen hit..och göra lite nytta.

 

Dagens diss går till klockan på jobbet, som går så fort att jag blir yr.

Dagens hiss går till alla vi som fortfarande kämpar för rättvisa, demokrati och solidaritet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.