lite av varje

Ja vart ska man börja.

börjar såhär. För ett par dagar sedan firade mina föräldrar guldbröllop!!!
i  hela 50 år har dom varit gifta ..fantastiskt. Puss o kram o grattis till er
 
Fredag kväll tillbrinagdes hos Lotta o Janne. Vi firade Janne som fyllt 40 för ett par veckor sedan.   Thaimat och mycket annat gott. En kanonkväll som slutade 04 på lördasmorgonen.Ojoj..och tusen tack.  och tack lilla Wilma för att du var så snäll när gudmor din skulle premiär natta dej, det gör vi om
 
Lördagsmiddagen intogs i "lilla " Mexico  ja dvs hos T:s mellan dotter Mia som bjöd oss och lilla M på en jättegod mexicansk middag. tusen tack till dej med.
 
I dag har vi shoppat tapeter,, nu har vi allt hemma till de 3 rum som ska förnyas. Nu gäller det bara att ladda med tid och lust…och kunskap..vi har aldrig tapeterat själva..haha, det kan bli riktigt roligt de.
 
Dags för dagens ( veckans) diss..den går till den/de som är ansvariga för de asylsökande som nu placerats i Anumark norr om Umeå. Jag blir så fö…ad. Förra veckan såg jag 8 vuxna och ett barn på ca 4 år som kom gående efter cykelbanan en bit innan Anumark. Bärandes på kassar från coop..alltså, ingen av oss skulle ens drömma om att gå den långa vägen in dit för att handla och sedan gå tillbaka släpandes på det vi inhandlat. Dessutom med ett barn i släptåg.
. Bli placerade utanför en stad/samhälle,  utan möjlighet att ta sig till affär, apotek eller sjukvård.vad är det för sätt.  Någon inom kommun måste väl ändå ha ett ansvar för de asylsökande man tackat ja till eller är det bara pengarna som är intressanta. ?
 
Jag har full förståelse för de människor som i sådanhära situationer blir desperata och börjar bete sig "annorlunda" om man så säger. Det skulle jag med göra.
JA, NU MENAR JAG INTE ATT DE HÄR I ANUMARK GJORT DET UTAN JAG MENAR GENERELLT…
 
Dagens hiss går till mina nära och kära. ni är bara bäst. kram på er alla oavsett vart i vårt avlånga land ni befinner er.hoppas vi ses snart.
 
Nu väntar en ny arbetsvecka som bla innhåller en resa till nyköping för konferens. Torde väl få anledninga att återkomme till den. Hej så länge

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.