Kungen.

jaha, då var det söndag igen, känns som man åker rutchkana i almanackan, det går liksom lite fort nu..

Rätt trevligt ute är det i alla fall, snön ligger vit om än i ett tunt lager, det räcker just nu ialla fall. I går fick jag lite julestämning, helt otroligt, alldeles för tidigt och inte alls likt mej. Men när jag letade reda på lyktorna som brukar stå på bron vintertid, och jag gjorde en helgskinka i ugn, ja då vart det som påtagligt. Det är klart att det sen inte blir bättre av att vi faktiskt håller på att planera lite kring jul eftersom det innan jul kommer en del annat ivägen om man säger så.

Kungen, ja kungen. det är mycke kring han nu. Jag har faktiskt vid ett flertal tillfällen varit tvungen att bära ut honom ur sovrummet.för han var ett störande moment. Ja ni ska veta att han kungen, han kan snarka han. En del kvällar är han helt utslagen, tror jag de, han är ju till åren kommen och har levt ett vilt och häftigt liv. När han nu vistas ute så är det många som lurar på honom, han får vara på sin vakt, den stackarn. Klart det är stressande och tar på krafterna.

Ja, ni hänger med va ? det är kattkungen jag pratar om, vem annars. Han snarkar och lever rövare på nätterna. När han är ute får han vara på sin vakt mot lösspringande hundar och räven som stryker runt knuten här. Sen gillar han inte kylan, han heller. Här kommer  Kungen "hin self"

Nu väntar en ny vecka med allt vad det innebär, kanske mer snö, kanske mer tö, vem vet, tills vi vet mer så kommer här bild på snögran med spindelväv samt en tö gran med dropp.

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.