hittat jobbet, äntligen

Ja hörrni, nu är det julemånad på riktigt. mera snö, mera stress och mer ljus. Det är både mysigt och lite tröttsamt med jul och allt som hör till. Men man klarar det varje år. Till och med småtomtarna har hittat fram ur garderoben, skyltar med sitt nya boende och verkar ha det riktigt gott i sin lilla värld.

Jag tror förresten att jag hittat mitt nya jobb. Jo det är säkert. Vet bara inte riktigt hur jag ska få det, men det ska väl lösa sig.

Jobbet jag tänker på är ett rosa jobb, ja inte för att det är speciellt kvinnligt eller så, det är varmt och väldigt varierande arbetsupg samt att jag tror man får träffa mycket folk och hela tiden nya situationer, ja dagen blir nog aldrig likadan. Vilket jobb ?

ja jobbet som den rosa kaninen som för ett par dagar förföljer någon som gjort sig " förtjänt av det "..Det går på tv och heter "veckans kanin". Tänk att helt tyst få följa efter och med en "kändis" eller en politiker eller någon annan som alla vet vem det är. Bara vara där och störa ut med sin närvaro..haha så jäkla roligt det skulle vara. dessutom utom att dom vet vem det är som är inne i kanindräkten. Fast å andra sidan har jag väl redan den uppgiften reda, den enda skillnaden är att jag inte är tyst och inte har en rosa kanindräkt på mej..inte än i alla fall, så darra …ni vet aldrig

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.