baksidan

Hej och god fortsättning på er, ja jag vet att det gått ett par dagar men jag har inte orkat kasta mej ut i bloggcybervärlden tidigare. Hosta och snyta, det är vad jag gör /gjort hela dagarna. Börjar 2011 som jag slutade 2010..men nu börjar det så¨sakteliga kännas bättre, så om några dagar är tant på g igen…

Julen är förbi..ja inte jul för bin utan jag menar att julen är förbi…Den gick fort i år, julen. Kanske för att vi smet iväg till varmare land och kom hem lagot för att hinna varva upp lite, byta ut ananasen, mangon, riset och nudlarna mot julmat. Kanske därför julmaten smakade bra i år. Nyåret firades här hemma med trevligt sällskap av kusin Lotta, Janne och lilla Wilma.

Nu är det helg igen, man blir som bortskämd. Men njut och slappa, för 2011 bjuder inte på allt för många helger. Jo, det är ju en helg varje vecka, men inte så många extra helgdagar, utan det ser som svart ut i almanackan.

Här hemma på baksidan ser det  ut som en vacker vintertavla. Hoppas verkligen att all snö får ligga kvar ett bra tag till. Blir som glad varje gång jag tittar ut. Här kommer några bilder på min gjädje.

 Trevlig trettondag på er

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.