ny roll

Just nu är jag så stolt, tacksam, ödmjuk och glad. Varför ?

Ju för att jag i dag har fått ett uppdrag. Jag har fått förtroendet att vara ny ordförande för IF Metalls avdelning 4 ( södra västerbotten)…helt otroligt, lilla jag ..ordförande !!!.

Tack så jättemycket för förtroendet och jag ska göra allt jag kan för att svara upp till förväntningarna.

208 arbetsplatser, ca lite över 5000 medlemmar, geografiskt område från Tärnaby till Umeå från Nordmaling till Robertsfors..verksamheter innom gruvindustrin, bilindustrin, tvätterier, samhall och annan industri..Det är stort och just i kväll kan jag inte riktigt greppa det hela, men ingen är född klar för nya uppdrag så….

Vi valde även ordinarie och suppleanter till styrelsen, några "gamla" och någon ny, så nu ska vi i den här konstellationen tillsammans med vår expeditionspersonal och ombudsmän driva den fackliga verksamheten framåt och uppåt. Känns jättebra att flera av oss sedan tidigare är gamla styrelsekollegor och känner varandra väl. Ett kanongäng.!

Ni kommer kunna följa styrelsearbetet ,mina tankar och min resa här och på avdelningens hemsida ( www.ifmetall.se/sodravasterbotten)

Hej för nu från en mycket stolt och glad nykläckt ordförande =)

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.