men så..

..fort tiden går, fast det är semester.

Den här veckan har bara flygit iväg.som vanligt

 En vecka fylld av födelsedags"barn" och småbarn. Får börja med att i efterskott gratulera herr Brewitz som fyllt år..och samtidigt säga välkomna hit om några veckor. Sen i dag fyller Herr Persson i Ö-vik 80 år och det ska naturligtvis firas…hurra hurra. det kommer fler födelsedagas"barn" men det tar vi om någon dag.

Som sagt den senaste tiden har även  varit fylld av småbarn. Mitt lilla gudbarn Wilma har varit här och förgyllt tillvaron. Promenad, jordgubbsätande och lek lek lek.  Jag och T  har varit hos kompisen Johanna och de tre små trillingarna. Vi fikade och lekte i lekparken. Jopp, det var ett tag sedan jag satt i sandlådan och öste sand …haha, ja nog för att en del dagar när man inte har semsester om jag säger så, kan liknas med en sandlåda, men nu var det på riktigt, och riktigt kul dessutom. Ska göra en sandlåda här hemma, inte till oss jag o T, utan till alla "våra små" kompisar. En sandlåda där man samtidigt kan palla jordgubbar…

Och som kronan på verket ska vi i dag träffa lilla Maja 3 månader..och hon, ska ni veta, är världens starkaste lilla Pippilångstrump Maja..flaggan i högsta topp för henne.

Saknas gör ju brudarna från Storuman, där finns nämligen 3 prinsessor till, Kramen kommer här….k…r…a…m

Nu till en fundering av annat slag.

Sveriges damlag i fotboll tog en alldelses fantastiskt hedrande 3:e plats i VM…tredje plats i nutid…inte en medalj på -90 talet..utan nu.Och jag förutsätter att vi om en sådär 17 år kan se våra senaste hjältinnor lika ofta som vi fortfarande ser herrlandslaget glida runt på sin medlaj som togs för länge sedan. Sen hoppas jag och förutsätter att jag hörde och läste fel när jag såg/hörde att fotbollsdamerna skulle få 60 000 vardera för sitt brons, men om det hade varit herrarna som tagit brons så skulle de fått 1,1 miljoner vardera.. Det måste blivit fel i värmen eller ??????? inte kan det väl var så orättvist (läs med kraftig ironi)

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.