haha..den här är bra

ja, det tycker i alla fall jag.

Tänktvärd eller hur. Bilden är häntad ur boken "skurkstreck"  volym 16 av Hans  Lindström som är satirtecknare och liksom jag  jobbat som sjukvårdsbiträde och svetsare. Ja, han kan lägga till bla betongarbetare och filosofie doktor också..

Ja vad ska vi säga mer då…vi kan säga att semestern rullar på. och nu, just nu är det verkligen semester. Gör ingenting i onödan om jag säger så. Blommorna blommar, tomaterna växer., jordgubbarna likaså. Alla papper som borde läsas lligger fint i sin hög tills senare. Datorn, ja den får samla mer damm än normalt och jag tänker fortsätta vara lat, latare, latast ett par dagar till. ska bladdra vidare i boken och se om jag kan hitta mer roliga bilder att "lägga ut" sådär fär att skapa lite debatt….men ha humor  bara, då blir det bra….Hej för nu =)

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.