kommande idoler

I dag har hus och trädgård fått ett lyft. Lite nya ideer inomhus och utomhus har blommor och blader, gräs och buskar fått en omgång. Nu håller det  nog en vecka till i alla fall.

I går hade byns "restaurang" öppet igen, vi bjöds på en god och trevlig middag i stora delar av byns glada sällskap. Hade öven förmånen att få lyssna till morgondagens stora stjärnor på sång och musikhimlen, Gustav, Linus och Linnea underhöll och jag kan bara säga att " vi hörde dom i byastugan 2011" Fortsätter dom med sitt intresse så måste det bara bli något stort av dem…lycka till.

Träffade Maud igår satt och pratade lite strunt med henne ett tag, ja hon satt faktiskt i mitt knä och man skulle kunna säga att hon var lätt kelsjuk maudan. I övrigt så var månen full och dimman låg tät äver åkern och det börjar likna höst minsann.

Har funderat på en sak sedan igår när jag läste en artikel i tidingen, där stod såhär " Tillsammans går alla mässbesökare på Nolia mer än sex varv runt jorden " ……

Men varför det säger jag, dom for väl dit för att gå på Nolia, inte runt jorden ??!  =)

Här kommer en bild på Maud.

 

2 kommentarer

  1. Sussie Ö.

    Härligt när Staffarna får lite positivt skrivet om sig!! Maude har ”omvänt” flera personer då hon visar upp hur glada och positiva Staffarna är!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.