debuTANT

Nä men nu får man ju nästan skämmes…många dagar sendan det blev en blogg. men det har blivit så mycket annat istället.

Har varit i Tärnaby ett par dagar ( sönd – onsd) tillsammans med avdelningsstyrelserna för IF Metall södra och norra västerbotten. Givande och intressanta dagar. Lyssnade bland annat på en föreläsare från Expo, en föreläsning om invandrarfientlighet, myter och SD. Fick en hel del nya argumet, argument som bygger på fakta från bland annat brottsförebyggande. Planering, samverkan och samkväm var andra punkter på dagordningen.

På vögen hem från Tärnaby fick jag punktering på min ferarrigolf…jäkla skit sprängsten som låg där på vägen i typ 7 km, så klart att mitt däck skulle skäras sönder. På med nöddäck och sen köra 7 mil i 70 km i timmen…lagomt glad. Nytt däck på i Storuman och sen rally ner till stan. Tackar chefsmekanikern för hjälpen.

Torsdagen började tidigt, taxin hömtade 0530..flyg till sthlm..konfererns till 16 och sen ila genom sthlm ..snabbt in i en affär för att göra ett inköp och sen ner till cityterminalen för att vänta på en flygbuss som aldrig kom, ja inte i tid i alla fall. Totalkaos i trafiken och ingen flygbuss men en klocka som går.. Ja det ville sig inte bättre än att jag inte skulle hinna ut tills dess att planet gick hem 1730. Tack o lov ordnade resekompaniet så att jag ombokades till ett plan flera timmar senare, men hem kom jag i alla falla och slapp bli bostadslös i stockholm en natt i augusti. Den erfarenheten är jag gärna utan.

Fredag innehöll 2 videokonferanser, majlläsning och ett försök att packa upp senaste veckans väskor.

Jo förresten, jag har debuterat, jag är en riktigt debuTANT. Jag plcokade svamp för allra första gången i mitt liv, om maj räknar bort champinjonerna på ICA alltså. Hittade svamp med hjälp av snälla kollegor och snällaste Åsa såg till att jag dessutom fick en halv kasse….tack ! Här kommer en bild på finaste svampen…säkert god, och lätt å finne…

 

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.