gummi

Å vips så var det dags för fredag och full fart mot helgen som man säger..dags för fredas mys och kyckling till middag..haha, ja jag vet inte det ja, men veckan lider mot sitt slut.

Nästa vecka handlar om födelsedagar hela veckan. Undrar om man kan göra en enda stor diet tårta på grönsaker och frukt, det går åt fanders ännu mer annars.

I dag Grattar jag Kinna, min vän sedan gymnasietiden, grattis grattis.

Tidigare i dag har jag medverkat på några möten, naturligtvis överlappade dom varandra så det blev lite här och lite där. Vi har bl.a planerat inför kommande dragningar av IF Metalls verktygslåda, ni som inte vet vad den innehåller får skriva och gissa så ska jag svara er, men en sak är säker den är bra och innehållsrik..=)

Har även träffat en stjärna i dag,, en rädderska i nöden. Satt i telefon i ca 45 minuter med en kvinna i Polen..jo, ni läser rätt! Vår datasupport är internationell numer, så ring telnr xxxx och tryck 3 så hamnar man lite var stans i världen ( ungefär som möte här och där samtidigt). Hon lyckades till slut fjärrinstallera rättstavningsprogrammet…tack snälla du, vem du nu än var. Vi lyckades på bad inglich tåk to varandra and fix the probläm..

Till sist säger jag ett stort NEEEEJJJ ! jag har sett och hört väderleksrapporten för de kommande dagarna, det ska visst bli fint, inget regn. Men si det ska vi ändra på. Här ska dansas regndansen. Varför ? Jo för att jag har i dag köpt nya gummistövlar Så jag vill ha regn, regn  regn, mera regn..Nu åker stövlarna på och jag drar ut och dansar i månens sken..

bilderna är hämtade från google..tackar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.