sommartid?

Nog för att det är första april, men nog trodde jag att väderguden hade bättre humor än såhär. Det som göms i snö kommer upp i tö…jojo. Vart for den där sommartiden som var så viktig att komma ihåg förra helgen ? Tur att man har en resa inplanerad, en resa till värme, paraplydrinkar, tjo och tjim..det ska bli så trevligt.

Ska börja med att säga stort Grattis till min faster som fyller år på stora skämtardagen, och i morgon fyller Ullis år, stort grattis till dej med.

Sen ska jag säga tack tack till er som fanns vid mammas (och pappas) sida när hon halkade på isen utanför Konsum i Storuman tidigare i veckan. Nu tar en ny tid vid.

Själv har jag flängt korts och tvärs genom länet de senaste dagarna. Hunnit med både lassarettet i lycksele och här i Umeå. Hunnit fika på stan med Kicki, En fika med Sari o Glenn (hoppas dina öron återhämtat sig Glenn, återhämtat sig efter allt "surr" ) ett kort besök på jobbet och ett kort besök på avdexp. Två kvällsmöten med mina "nya" uppdrag har avklarats. I dag har jag haft storköks arbete här hemma och snart ska väskan göras klar för kommande vecka. Sen är det påsk.

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.