vars är gubbarna?

Rocken roll på landet wischan så rutorna skallrade i byagården i går kväll. SlaBang spelade och drog historier i dryga 2 timmar. Vi hade allsång alla lisebergskansen fast bättre, Vi  lärde oss att Klas-Göran Hedenhös nog var före alla andra här på jorden till o med n Adam å a Eva. Helt galet bra. Kan bara säga att Rocken roll på landet ägede och rockade fett. Synd och pilutta till er som inte var där.

I dag hörde jag att HIggspartikeln kanske är funnen, Tack o lov, som jag sökt. Nu kan jag slappna av och sluta grubbla på vart den kan ha varit hela mitt liv. Nu kan jag fokusera på att räkna dagarna och timmarna till semestern, samt ägna min tid åt att fundera vart gubbarna är. Gubbarna jag söker är de som är röda  och växer i ett land, nämligen jordgubbslandet. Finns inte en gubbe så långt ögat når….vars ä dom ?

Kanske är dom också i Almedalen, där verkar ju allt hända och alla vara. Nu när eliten av förståsigpåare är samlad på en ganska liten  yta, kanske man kan hoppas på att de kan komma med lösningen på allt och lite till. Det blir till att summera, reagera och agera på en rad uttalanden och tal skulle jag tro.  Förhoppningsvis får jag till en o annan insändare, blogg eller annat, för när de här herrarna och damerna talar brukar små grodorna hoppa fram. Nåja, en o annan kommer att tala om det jag gillar också och även det ska lyftas fram.

Men i väntan på det så lutar jag mej tillbaka och minns gårdagskvällens live konsert..vad är väl en kväll på Ullevi med Madonna när man kan vara på landet Wischan med Bore Bigarå, Åke Ananas och Per Potatis

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.