vart 4:e år

Semester från tangenter, det är vad jag haft. Men nu är det lika bra att börja vänja sig med musarm och tangentknatter igen, snart är det dags att återvända till jobb och uppdrag, siffror och bokstäver, paragrafer och möten. Men det är en vecka kvar så, än ligger jag lite lågt.

Har varit på en "road tripp" eller som det hette förr i tiden, en vanlig bilsemester. Vi har i snabb takt avverkat Tomteland i Mora, sovit i Borlänge, gästat Kanalhotellet och hälsat på älsta tjejen m sambo i Karlsborg ( jag vann förresten en match i minigolf !!!) Ätit godaste pralinerna i Askersund och god mjukglass i Hjo ( fast  mjukglassen i på sibylla i Karlsborg är godare) Varit på bilträff i Askersund ( fick Umeås Wheels att verka som en  liten "kompisträff") Strosat runt på gatorna i Stockholm, och avnjutit en god middag i Sundsvall. Japp, allt detta och lite till  på 6 dagar. Men har man en golf turbo som dessutom är tornadoröd så går det som en dans.

Nu är man åter hemma och försöker njuta av den tid av semestern som är kvar. Måtte tiden gå sakta. Tror förresten att jag glömt lösenordet till datorn på jobbet, då blir det en slow start första dagarna…

Nu börjar dessutom OS. Jippiiiiiiii ! jag gillar OS. Tror jag ska skriva en motion till alla instanser som kan besluta om följande.

OS genomförs vart fjärde år. Det engagerar och sammanför människor från alla världens hörn ( hur nu det går till när jorden är rund ???) Allas lika värde och för en stund ska då konflikter och oeninghet läggas åt sidan. Nya rekord och nya utmaningar ska övervinnas. Därför föreslår jag att ….alla myndigheter och organisationer som kan besluta kring detta ska fatta beslutet att: – vart fjärde år ska semestern förläggas till OS veckorna, att de som inte är intresserade av OS för kompensation för sitt ointresse….att man tvingas ligga stilla framför tv:n och koppla av, koppla bort alla måsten och låta kroppen vila sig i form.                            

¨Va, låter inte det som en bra motion eller hur….?!

 På tal om motion…även jag har passerat skylten..

 Även Tomten vilar sig i form..

 Härliga Karlsborg och rakt ovanför fiskarens huvud ser man vårt boende…najs, mycket najs

 Kärt återseende av hopptornet på fallskärmsjägarskolan i Karlsborg…been there, than that

 Fina bilen på Bilträffen

 fann vår plats i solen i Stockholm

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.