greta

Vilket väder, en perfekt pyssla om trädgården kväll. Men nu är det gjort så nu blir det Os..igen.

Har just haft dammsugarförsäljare på besök. Man får verkligen ligga i om man inte vill köpa, inte vill att de ser över ens gamla dammsugare. De här två dom sålde även mikrofiberdukar, luftrenare och rengöringsmedel. Dom var ivriga och på, och hade talets gåva. Men tant Carola var ointresserad, tjurig och kan också prata, så det bidde ingen affär, ingen översyn av min dammsugare, inte ens en kopp kaffe. En sak som dom sa fick mej att reagera. De påstod att det fanns stora pengar att tjäna på att byta till deras produkter ( förutom den miljömässiga delen som jag nog kan "köpa") Det fanns de som tjänat in upp till 24 000 kr på att byta produkt. Detta bara på några år. !!!. Jag tror jag sparar ihop fortare än att byta produkt. Men vem vet, inte jag.

Sen undrar jag om någon sett Greta. Under hela sommaren har man på vår kanal 22 , i programinformationen väntat på Greta, Greta Gris…Stackarn måste ha gått ordentligt vilse i stora världen.. Även jag börjar bli orolig att hon inte hittar tillbaka. (bilden lånad från google)

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.