åter till o från

Blåkulla fram o tillbaka på torsdag, en hit som vanligt. På den här resan  hade vi med några nya kärringar pimpade och stylade till tänderna, med högklackade boots och blingbling hilka,  tror de var fejkade allihopa.

Påskhelgen har tillbringats i stugan med stora delar av släkten (på ena sidan familjeträdet). En helg som blandades med skoter, sol , mat, skratt, värme och kärlek men också av stor stor saknad av vår älskade storprins. Påsken är vår tid på året när så många av oss som möjligt samlas i vår hemby och umgås. Men nu har vi fått vända blad och börja på en ny bok med nya kapitel. Men tillsammans så lyckades vi, igen. Kram på er.

Nu till något annat. Har under helgen med ett halvt öra följt de avtalsförhandlingar som pågått/pågår, konstaterar att det krävs lite funderingar och sen ska jag formulera lite tankar kring en del uttalanden som gjorts. Så jag återkommer i ämnet , om man så säger.

Kan däremot dela med mej av några förslag till kommande avtalsrörelse, vi kan ta 4 krav som jag kan anse är rimliga i Sverige i dag.

1. Inget arbete får utföras mellan rasterna .2. Arbetsgivaren skall för varje utfört arbete bjuda på middag. 3. tre månaders semester med full lön skall utbetalas, regninga dagar frånräknas. 4 Arbetsgivare får ej bli förbannad på sina anställda

Till faster Siri säger jag ett stort grattis i dag och till dej Ullis kommer här en stor grattiskram lite i förskott. ( vi torde ju inte springa på varandra på Arlanda i morgon )

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.