klirr i glas o kassa

TV i går kväll. Humorgalan "för varenda unge"..Ett program som innebär att man av och till får svårt att andas. Varför Varför är världen så orättvis. Varför ska barn behöva fara så illa,  vara dom som får betala priset för vuxnas galenskap och maktbegär. USCH. UNICEF behöver fler världsföräldrar och nu har jag bestämt mej, jag ska bli en. I morgon ska jag ringa numret och sedan vänta på det blå kuvertet. Skicka in och sedan börja betala.

Jag kommer göra det för att mina två gudbarn  C o W ska få en massa massa syskon, världen över. Kommer även göra det till minne av just mitt gudbarn C, Han fanns alltid där för de som var yngre och nu kommer han fortsätta vara det som en "änglastorebror".

Jag hoppas verkligen att alla kändisar som satt i publiken och klirrade med vinglasen fick betala en stor summa pengar för sin plats vid borden, en summa som även gav ordentligt med klirr i kassan.

Nu till något mer ytligt. Läser att Brad Pitt och Angelina Jolie spenderar 4 miljoner kronor per år på skönhetsbehandlingar. Märkligt, jag som trodde skönhet kom inifrån. MEN nu vet jag varför spegeln spricker på morgonen när man passerar. Jag har inga miljoner att lägga på skönhetsbehandlingar, alla pengar går åt till nya speglar…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.