man måste beundra

Har tittat lite på tv programmen "biggest loser" och "mot alla odds". Kan inte annat än bli imponerad av deras styrka, vilja, mod och kämpaglöd. Över stock och sten, genom vattendrag och uppför vulkaner, kämpar de i "mot alla odds" och i "biggest loser" står dom framför hela Svenska folket i antingen bar överkropp eller med topp o shorts. Med magar o ben bara till allas beskådan och bedömning.

Handen på hjärtat, hur många gillar att stå framför spegeln i provhytten eller hemma ? Funderar på vad man behöver för spark och var den ska träffa för att få en dos av dessa människors mod och styrka. Jag imponeras i alla fall.

nu lite annat.

Läser i ena kvällstidningen att Arbetsmarkands minister Engström tillsatt en UTREDNING, en utredning kring för  att

"belysa och begränsa felaktig användning av de arbetsmarknadspolitiska stöden har regeringen nyligen tillsatt en utredning. Utredningen ska kartlägga förekomsten av oegentligheter, överutnyttjande och andra felaktigheter i samband med utbetalning av ekonomiska ersättningar för stöd till personer med svag förankring på arbetsmarknaden. Utredaren ska även titta på om rutinerna hos Arbetsförmedlingen inför beslut om stöd är tillräckliga och ändamålsenliga. Senast i mars nästa år ska utredningen överlämna sina förslag till regeringen"

Jamen , va bra. En utredning som förhoppningsvis kommer fram till det som tidigre framkommit från "fel håll" dvs från drabbade arbetslösa, fackförbund och andra partier. Nästa smarta drag är att utredningen ska vara klar i mars nästa år…få se nu, det är då valfläsket steks som bäst…eller ?

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.