äntligen

Hörde på nyheterna om ny spännande forskning. Den handlar om hjärt/kärlsjukdomar och vitt eller brunt fett. Ja, nu har jag förkortat detta avsevärt och vinklat det lite till min egen fördel som ni förstår. Men fettvalkar består av vitt fett, och lagrar överskottskalorier som fett. Brunt fett kan bränna fett för att alstra värme. Forskningen har visat att kylaktivering av brunt fett lagrar fett i blodkärlen. Min slutsats är då att jag ska bevara mitt vita fett runt magen och inte sola så jag och fettet blir brunt…fiffigt va?

Nåväl ni kan läsa om den riktiga slutsatsen här
ki.se/ki/jsp/polopoly.jsp?d=130&a=165765&l=sv&newsdep=130

Sen så är det snart dags för semester. Ser verkligen fram mot den och allt trevligt som ska göras, alla trevliga människor vi kommer ha runt oss och framförallt tiden och möjligheten till avkoppling och stillhet. Helt jäkla enkelt göra det vi vill, när vi vill och om vi vill..MEN just ja, det var ju en och en halv vecka kvar…så det är till att spotta i nävarna och köra på lite till.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.