så jädrans stolt

Åh, idag är en dag när jag känner mej lite extra ”lycklig”
Några av mina små hjärtan är tillbaka i landet efter en semester utomlands. Längtar så att träffa dem och höra om allt badande, solande, glass och bus. Tyvärr kunde jag inte bli med på eftersom jag kursar denna vecka. Det felade på 3 dagar..men men, det går väl fler tåg, ja eller flyg är väl smartare..om man ska till soliga landet.
Men det är skönt att ni är hemma, friska och bruna och vi ses om någon dag.

Sen har jag i dag varit i kontakt med 3 personer som står mej väldigt väldigt nära. Dator och telefon gör att vi kan hålla kontakten och prata om vardagliga ting, få råd och stöd och bara finnas där för varandra. Tack för kontakten i dag.

Dessutom har jag förmånen att gå en kurs denna vecka ( v 3 av 6). Omgiven av en hel ”hop” av underbara, roliga, stöttande och kloka människor. Är så stolt över att få ingå i gruppen. Tack även till er.

I dag har vi pratat näringspolitik hela dagen. Mycket att ta in, mycket att värdera och framför allt mycket att ta med sig hem och driva vidare. Det handlar om jobben, det handlar om våra IF Metall medlemmars framtid och deras jobb. Jobb som dom ska orka och kunna ha fram till pension. Och framför allt jobb som ska vara attraktiva för ungdomar. Industin behöver kompetent personal , nu, då och framöver.

Sen måste jag avsluta dagen med att fundra över några ord, betonghäckar, gråsuggor, fläskharar samt att jag i december ska bli… darneoppo men även göra det mot andra..fundera på det ni och den som kommer på vad det är kan skriva det =)
Avslutar med några bilder från i dag

IMG_9358

IMG_9359

IMG_9362

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.