nämen ..hur gick det till

Hörde på ekonominyheterna att
Trots låg inflation och sänkt resturangmoms så har det blivit dyrare att äta lunch ute…
Särskilt i Göteborg. Priset för luncher har gått upp 3,40…enligt Gastro gates lunch pris index.
Nu fattar jag ingenting. Resturangmomsen skulle ju sänkas för att det skulle bli billigare för dej o dej och mej att äta ute. Den sänktes av sittande regering för att vi skulle äte ute mer och i och med detta skapa fler jobb…..!!!!!!!!!!!!
Men hur går det då ihop med att det har blivit DYRARE att äte ute.
Nu, nu måste någon smart person förklara för mej. Gärna pedagogiskt och sakta. Om det blir dyrare torde ägarna INTE anställa mer personal ( vilket de flesta inte gjort innan heller) SÅ du store pedagog..hör av dej.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.