en vinnare !

Men va roligt..Fick ett sms av postkodlotteriet att jag hade en vinst att hämta på ICA. Tänkte , men inte skickar dom väl en säck pengar att hämta ut på ICA, det sätter man väl in på kontot. Fast det är klart att man gjort ett undantag bara för mej glad i hågen drog jag iväg till ICA. Tungt platt paket = många många platta 1000 lappar i paketet, helt klart.
Öppnade nyss min vinst och där låg inga pengar, där låg en stor tung bok med bilder fotade av en mycket känd fotograf. MENNNNNNNN, ge mej miljonen så ska jag köpa 100 böcker och ge bort. Om jag är lite bitter ? Nej vart får ni det ifrån ? Jag är ju en vinnare ..

Förra veckan och helgen bjöd på allt.
Tisdag 4 års kalas för lilla W
Onsdag föreställning med Magnus Betner och Soran Ismail. En liten födelsedagspresent som satt som en smäck..tack snälla brudar och killar..=)
( hm, borde kanske tala om att vi i samband med detta gick lite vilse i stan, aula nordica är inte i folkets hus..lite bråttom blev det att ta sig på andra sidan stan..)
Torsdag, lite mer egen uppvaktning, gillar att dra ut på födelsedagen, typ 3,4,5,6,7 månader, vilket jag kommer göra.
Fredag, middag för att minnas och känna gemenskap för vår sakande C, tur vi har varnadra och hans supermysiga kompisar..
Lördag, julkonsert som var ok, men inte kom julstämningen inte..
Söndag, födelsedagsfika hos Mia, så gott. Sen fortsättning till lilla W som fortsätter sitt 4 års firande, ( bra där, hon har lärt av sin gudmor, dvs jag, att man ska dra ut på det)

Nu är det ny vecka och jag söker fortfarande julestämningen..prövar väl med att sjunga hit den..Häng med vet jag, upp till ton
hl_dds_0000000000150984

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.