Nypressade frukter, wow!

Tredje dagen på bara dryck och det känns fortsättningsvis helt rätt. Speciellt blir humöret på topp när solen skiner och temperaturen rasat till några minusgrader och man kan gå ut utan att man fryser genom märg och ben.

Det blev en promenad in på stan. Behövde fylla på mitt förråd med saltfattig grönsaksbuljong, men det verkade ha tagit slut på hälsokostbutikerna. – Jag vet inte vad som hänt, men hela lagret tycks ha gått slut, säger expediten.
Jag vet kanske. Det kan vara en viss blogg som tömt stan på fasteprodukter 🙂 🙂

Det blev grönsaksbuljong med en stänk havssalt i stället. Det funkar också bra, brukar till och med smaka bättre än den saltfattiga.

Korv-Ronald försökte locka på mig en korv av den bästa sorten, som jag inte brukar kunna motstå en lördag på stan, men den här dagen var det inte så svårt att avstå frestelsen. Inte ens med extra mycket rostad lök. 

Köpte i stället frukt på närbutiken och pressade ett mellanmål. Det bestod av två apelsiner, två kivifrukter och en halv lime. Himlar vad saftiga blodapelsinerna var! Med varmvattnet blev det en halv liter juice som intogs med njutning.

4 kommentarer

  1. carina

    Andra riktiga dagen. Nu har huvudvärken gett med sig men då känner jag av njurarna. Måste då vara dom. En molande värk precis ovanför skinkorna som strålar ut mot höfterna. Är det någon annan som kännt av det någon gång?
    Stii going strong.

  2. Tom Juslin

    Hej Carina
    Fantastiskt att du kommit så långt! Det är helt ok att känna av njurarna och andra organ. Det jobbar för högtryck nu med att ta hand om de slagprodukter som lösgörs under fastan. Jag brukar ta lite kamomillete eller annat rogivande så brukar det kännas bättre.
    Lycka till!

  3. Villy Hansen

    Har du provat att i stället se till att ditt insulin inte får fnatt. Insulinet får fnatt är man proppar i sig snabba kolhydrater. Den hastighetsmätaren kallas inte km/t utan GI.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.