Reda ut begreppen

Så är en spännande väcka i antågande igen. Förstår inte men jag har visst bara sådana. Måndag Lycksele, tisdag-onsdag Åsele o Vilhelmina och sedan två dagar i Stockholm och så  avslutas veckan på lördagen med nordiskt toppmöte i Tromsö över helgen.

Så det kommer alltså att bli några mil på mätaren denna vecka. Passar på att besikta bilen i Vilhelmina då jag ändå är där. Var enklare att få tid där än i Umeå o Lycksele.

I morgon bitti innan jag åker till Lycksele träffas vi på vård o omsorg till budgetutskott och då kommer jag med frågor reda ut matbegreppet. Är det så att de äldre inom vår verksamhet enbart får en och en halv köttbulle eller möjligen två är det för bedrövligt.
 
Som jag sa till media när de ringde. Maten är mer än kalorier och näringsintag. Det ska vara lustfyllt för våra äldre att äta. Annars har vi misslyckats. Vi ska komma ihåg att det var denna upphandling som kommunen vann mot hotell Vännäs. Och jag kan inte i min vildaste fantasi tro att hotellet enbart serverat 2 köttbullar/portion.
Etiketter: , ,

2 kommentarer

  1. Hans-Inge Smetana

    Svar till Karl-Gustav Sjöström (2011-10-24 07:01)
    Ja vilken kategori vill du vara i? Den med en o en halv eller två köttbullar. Det är den valmöjligheten vi har inom äldreomsorgen i Vännäs 🙂 Skämt åsido i denna allvarliga fråga. Skriver nog om frågan fler ggr. För den är i allra högsta grad levande. Ger mig inte förrän man får åtminstone 3 köttbullar vardera.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.