Efter eftertanken…

Nu sitter man här och njuter av vardagen. Den handlar aldrig i mitt fall om någon stilla lunk. Det är full fart framåt och fånga dagen, fånga stunden som gäller. Men några bloggar har det inte blivit på några dagar…

Så nu när man skriver dessa rader har jag passat på att läsa kommentarer till mina bloggar, och jag kan berätta att jag lyckats. Eftersom jag ALDRIG lägger ut kommentarer i min blogg, så kan jag bara läsa dem och anmäla de som jag finner går över styr. Det jag menar att jag lyckats med är att jag binder upp "kritikkräkare" och "rasister" i parti och minut. Jag tar upp deras tid och deras engagemang så de inte hinner göra mer skada i politik och vardag. Så ni "bloggmyggor", fortsätt kommentera.

Samtidigt skickar jag ett stort tack till alla ni som fortsätter mina debatter i verkligheten. Ni alla som törs ta kampen för vårt land med mångfald och som skrattar åt enfalden. Prata vidare och vi är många fler än "enfaldisterna".

Och njut av din vardag var du än är!

 

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.