Välkommen tillbaka!

Det är många som har frågat var min blogg tog vägen, men lika många som vet vad som hänt under åren sen bloggen dog.

Så nu efter sorgen efter min fru, tre sjukskrivningar för utmattningssyndrom och ett tuff omställning av livet, familjen och den sociala sfären är det dags att ta upp staffetpinnen jag slängde åt skogs….

Så nu sitter jag och läser om framtiden. En helt ny mattebok som bygger på att ge eleven en chans att tänka matematik, inte bara sitta och räkna. Ta bara framsidans lilla enkla ekvation ger ju redan vibbar att vilja fortsätta att kämpa, ta reda på och att lösa.

math_maze_1-farid_nolen-36166774-frntl

Så med dräglande käftar tänker jag nu fortsätta läsa och lösa. Och ibland kanske jag droppar en kluring även för dig att prova!

2 kommentarer

 1. B

  Jättetråkigt när man säger sig tillhöra MP och sen där man bor så ser det ut som en soptipp samt att man inte sköter om att måla sitt hus så det flyter in i grannskapet..sköta om grönytor mm.. man verkar kunna snacka och hålla på med så kallad miljöpolitik köra enligt profilsida en MAZDA.. men i själva verket köra en MB kombi av årsmodell ”ej miljövänlig”—och sedan att ingen i denna kommun verkar vara intresserad av att titta på just dessa saker som tomter skämmer ut med en massa skrot och dyligt som ligger och skämmer … det är också tråkigt…men vart jag ville komma var att du/ni som kallar er MP i denna kommun …städa era egna tomter först innan ni skriker om att miljön ska räddas….

  • Kai Pärnänen (inläggsförfattare)

   Tack för inlägget men tyvärr blir jag besviken.

   Inget av Skräpet på min tomt är miljöfarligt.
   Alla bilar är miljövänliga om de körs så lite som min fars MB.

   Så tack för dina åsikter och jag ska bli bättre än alla andra på att tänka på att våra barn ska få en bättre värld.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.