Viktigt vägval

Juli går mot sitt slut. En månad med regn, och lite, lite solsken. En månad som ledde till en stor förändring i mitt liv, till ett nytt vägval. Om man hamnar i en vägkorsning, så gör man klokt i att fatta ett beslut. I och för sig kan man ju välja att inte välja – det är ju också ett val. Men stående i en korsning riskerar man att bli överkörd. Det är dumt och onödigt.

I dag har har jag valt att åka ut till havet med en kompis. Det ser ut att bli ett hyggligt väder.

Måste ge tummen upp för hyrbilsbolaget Avis, som kompenserat mig för strulet som uppstod när jag för några veckor sedan gjorde min inlandsturné med en av deras bilar. Bilen som jag hyrde hade undermåliga däck, vilket ledde till pyspunka och driftstopp i Lycksele. I går meddelade de att jag får låna en bil GRATIS under en hel helg. Passar ju perfekt då jag den 8 augusti ska besöka Hjukensjön och besöka ”Esox the festival 2015” – bröderna Brändströms festliga festival med kultur, musik, god mat och bastubad.

För övrigt känns det bra att ha varit med på gårdagens manifestation mot mäns våld mot kvinnor. Tänk att det ska vara så, att kvinnorna ska behöva vara rädda för att ta en promenad om kvällen i vår annars så vackra stad. Och tänk att som våldtäktsoffer riskera att behöva stöta ihop med förövaren – en gång till.

Etiketter: , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.