Festival i Hjukensjön

Cyklade i motlutet till Ersboda och hämtade hyrbilen i eftermiddags; en finfin Toyota. Men det fattades en pedal, men så ska det visst vara på nya bilar som är helautomatiska. Men inte var den särskild automatisk, för jag tvingades likafullt att gasa, bromsa och ratta. Drog genast ut till skogs, nu när jag är med bil, och jagade runt i skogarna för att finna de kantareller som så många påstår sig ha funnit kilovis av. Men inte en gul svamp så långt ögat nådde, trots att jag knatade runt 8000 steg över stubbar och stenar. Men jag är lika gla för det …

En gammal vän från tiden i Lycksele dök upp ikväll – Anders Karlsson. Oj vilka minnen vi delade, och precis alla var sanna. Tror vi. Vi kunde konstatera att tiden gått onödigt fort att livet förmodligen är ändligt.

I morgon bär det av till Hjukensjön och ”ESOX the Festival 2015”. Tut i luren! Arrangörer är KulturKlubbKangerovel, bakom vilka vi återfinner bröderna Brändström – de lustigkurrarna. Konst, musik, go mat, bastubad och tävling i bågskytte (det sista låter lite för farligt för mig …)

Festivalen i Hjukensjön

För övrigt känner jag mig stark.

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.