Baklandet femte gången gillt

Två veckors semester från allt vad skrivandet innebär. Jag har tidigare skrivit oavbrutet, dag som natt, men på ett eller annat sätt och kände jag till slut att det var dags lägga min kreativitet i tillfällig vila. Något som påverkar mitt skrivande, mer eller mindre, är när jag skickat in ett manus till förlaget och tvingas vänta på svar och tummen upp. I denna vila, döljer sig en uppladdning inför vad komma skall.

Förläggaren ska ta itu med min ”Baklandsroman nr 5” och det tar några veckor innan han hinner skicka mig den första grovläsningen. Manuset ska bollas mellan oss i månader, innan vi kan säga att romanen är klar.

Den 3 oktober hade jag och Linda Marklund en av våra sista föreställning: ”Mitt ibland oss – rätten att vara annorlunda”. Platsen var Norums bygdegård inför ett 50 tal i publiken.

Norum12Norum1113

 

BOKA OSS: 070-299 36 80
[email protected]

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.