Korrekturarbete i iskyla

Har inte hunnit blogga på länge. I slutet av förra veckan var jag i Medlefors och var med på Hjärnkolls årliga sammandragning. Vi som var på plats var alla ambassadörer i Hjärnkoll – vilket innebär att vi alla har personliga erfarenheter av psykisk ohälsa och som åker runt i länet och föreläser i ämnet.

Men den mesta av tiden slukas av slutarbetet med min kommande roman: ”Män som spelar schack.” Samtidigt som jag försökt rätta en massa småfel, så har jag hållit på att frysa ihjäl. I går visade inomhus termometern på 14 grader. Försök att sitta stilla och skriva vid så låga temperaturer. Satt med fingervantar och med tre par strumpor på fötterna, och huttrade som frusen hund.

strategy-1080533_960_720

Är dock i slutfasen på min kommande roman: ”Män som spelar schack.” Återigen utspelar sig handlingen i Baklandet, någonstans i Västerbottens inland.

Rulle Stenlund återvänder till Baklandet i hopp om att fridfullt få dö på köksgolvet. Men han kvicknar till när vännerna ber honom att lära dem spela schack. Vilket visar sig vara ett hopplöst projekt.

Lev väl go vänner!

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.