Kostbloggen

Quorn-stigt eller bara annorlunda?

Man behöver inte vara vegetarian för att prova vegetariska livsmedel! Quorn är ett svampprotein som liknar nötfärs i både smak och proteininnehåll. Till fördel för quorn behöver den i stort sett bara värmas för att vara redo att intas, så här kommer ett mustigt och snabblagat kvällsrecept:
Quornfärssås – 2 port:
200 g quornfärs
4 dl krossade tomater med basilika
1 riven morot
½ – 1 hackad lök
½ buljongtärning + ½ dl vatten
Tillagning: Lägg samtliga ingredienser i en kastrull och koka upp. Rör om med jämna mellanrum och låt småkoka tills vattnet kokat bort. Servera med nykokt pasta.
/Lina
Leg dietist, lic personlig tränare

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.