God Morgon på er !

Så blev det en ny dag igen. Vaknade som vanligt tidigt. Min kropp är stel som vanligt på morgonen när jag ska stiga upp men upp kommer jag mig i alla fall och kroppen blir mindre stel efter ett tag. Äntligen fick jag öppna det där paketet jag fick med mig hem när jag hämtade mina beställda varor från Mary Kay ! Har fått vara väldans nyfiken ett par dagar.

Tack Sofia Eklund för Gel Masken, det ska bli spännande att testa !

Gårdagen bestod av att städa klart i mammas lägenhet. Blev ju inte klart sist då kroppen sa ifrån till sist. Men NU är det färdigt i alla fall och gissa om det känns underbart !!!!!!

Har massor här hemma att gå igenom men det får bli lite nu och då. Nu ska jag njuta av min sista del av semestern istället. Hittills har jag ju haft mammas lägenhet hängande över mitt samvete så det har varit lite svårt att koppla av.

 

minerva 032 minerva 036 minerva 054

Blivit väldigt lite fotograferat den senaste tiden. Visserligen har jag en massa fotbollsbilder från Piteå Summer Games men dom ska i första hand ut på min hemsida. Har väl fått ut en tredjedel av bilderna. Tar sån tid med en router som har för lite ork så jag gruvar mig lite till ! Men kanske kan jag ta mig lite tid med kameran sista semesterveckan om bara vädret står mig bi, hittills har det ju varit lite blandat med vädret kan jag tycka.

Idag visar jag i alla fall några från Minerva tagna med mitt vidvinkelobjektiv.

Önskar er nu en fortsatt bra dag. Vi ses !

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.